MAKEDONYA’DA ÖĞRENCİ GRUP HAREKETLİLİĞİNE KATILACAK EKİBİMİZ YOLA ÇIKTI

Makedonya’da öğrenci grup hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz, refakatçi öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz yola çıktı.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) Erasmus+ Programı 2022 Yılı Okul Eğitimi Alanı Erasmus +" (Öğrenci ve Personel Hareketliliği) kapsamında desteklenmeye hak kazanan ve Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi Müdürlüğünün proje sahibi olduğu, 2022-1-TR01-KA122-SCH-000071442 nolu Daha Digital, Daha Yenilikçi ve Daha Çevreci adlı proje kapsamında Makedonya’da Öğrenci Grup Hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz, refakatçi öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz, müdür yardımcımız 28.05.2023 tarihinde Makedonya’ya doğru yola çıktılar.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği, bu programdan yararlanan öğrencilere diğer kültürleri tanıma ve farklı kültürlerden arkadaşlıklar kurma, dil becerisini geliştirme, farklı akademik çevreden dersler alma ve projelerde çalışma, Avrupa ülkelerini gezme,  vb. birçok başlıkta kazanımlar sağlayabilmektedir. Bu kazanımların seviyeleri kişiden kişiye değişmekle birlikte Erasmus+ programının öğrenciye sağladığı belki de en temel kazanımlardan biri öğrencilerde kendi kendine başarma becerisini ortaya çıkarması veya daha da güçlenmesini sağlamasıdır.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

28-05-202328-05-202328-05-2023

Yayın: 28.05.2023 - Güncelleme: 28.05.2023 11:14 - Görüntülenme: 302