MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

İŞKUR ‘un öncülüğünde İş ve Meslek Danışmanları  okulumuzu ziyaret ettiler.

MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

İŞKUR ‘un öncülüğünde İş ve Meslek Danışmanları kariyer planlaması aşamasında bulunan öğrencilere yönelik olarak okulumuzu ziyaret ettiler. Üniversite tercihleri öncesinde öğrencilere yardımcı olmak, yanlış meslek seçiminin olumsuz etkilerinin giderilmesi amacıyla meslek seçiminin önemi ve meslek seçiminde dikkat edilecek noktaların anlatıldığı, çeşitli mesleklerin uzmanları tarafından tanıtıldığı Meslek Tanıtım Günü Etkinliği ilgi ile takip edildi.

Programın açılışında Karabük İŞKUR Müdürü Mustafa ÇALIŞ “Bir meslek seçimi ve tercihte bulunuyorsunuz. Aldığınız kararların neticesinde seçtiğiniz meslek, hayatınızın hemen hemen 3’te birini geçireceğiniz, geçiminizi sağlayacağınız ve aynı zamanda da hayatınızı sürdüreceğiniz bir alanın seçilmesi demektir. Bu program ile sizlerde farkındalık düzeyinin gelişimine katkı sağlanmaya çalışılmaktadır. İnsan hayatındaki en önemli kararlardan birisi meslek seçimidir"  dedi.

Etkinliğe katılan konuklarımız :

Karabük Toplum Sağlığı Merkezi Uzman Doktor Melih Tarık Özdemir

KBÜ Mühendislik Fakültesi- Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Fındık

KBÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Demir

M.B. Hazine Avukatı M.Selin Acar ‘ın sunumları ve öğrencilerin mesleğe, tercih ve sınav sürecine yönelik soru ve cevapları ile etkinlik sona erdi.

Tüm katılımcılara ve Karabük İŞKUR çalışanlarına verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ederiz.

12-05-202312-05-202312-05-202312-05-202312-05-202312-05-202312-05-2023

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 10:43 - Görüntülenme: 372