KARABÜK / SAFRANBOLU - Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi

OKULUMUZDAN BÜYÜK BAŞARI, ÜLKEMİZDE BAŞVURU YAPAN BİNLERCE PROJE ARASINDAN OKULUMUZUN ERASMUS PROJESİ KABUL EDİLMİŞTİR

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca ÖZDEN DEMİR tarafından koordinatörlüğü yapılan projemiz Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca, Erasmus+ Programı Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında 2024 yılı Teklif Çağrısı döneminde 2024-1-TR01-KA122-SCH-000232930 numaralı ve “Teknoloji Doğa İle Birlikte, Günümüzden Geleceğe” başlığı ile 79 puanla asıl listeden hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında okulumuz personeli Avrupa'da işbaşı faaliyeti gerçekleştirecek olup  öğrencilerimiz de grup öğrenci hareketliliğine katılacaktır. Bu hareketlikler sırasında Avrupa'da ortak okullarımız ile teknoloji ve doğayı biraraya getirecegimiz çalışmalar yapılacaktır.

Proje koordinatörlüğü yapan İngilizce Öğretmenimiz Sayın Gonca ÖZDEN DEMİR'i ve emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

19-08-2024

Yayın: 19.08.2024 - Güncelleme: 19.08.2024 12:04 - Görüntülenme: 386