Eyl

2024-2025 Eğitim-öğretim yılı 16.09.2024 tarihinden itibaren geçerli ders programlarımıza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

2024/2025 Eğitim Öğretim yılı 9.sınıf öğrenci listelerimiz belirlenmiştir.

Tem

Okulumuza merkezi sınav sonuçlarına göre yerleşen öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Tem

2024 LGS sonuçları açıklanmış olup; sonuçlara www.meb.gov.tr adresinden ulaşabilir.

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde, her türlü iş ve işlemlerinin, Erzurum Valiliğinde olacağı, buna ek olarak ise İl Millî Eğitim Müdürlüğünün  yürütücülüğünü yapacağı, "16. Uluslararası MEB Robot Yarışma"sının, 16-19 Ekim 2024 tarihleri arasında, Erzurum ilinde yapılacaktır.

Yarışma ile ilgili  Uygulama Kılavuzu, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanlar Ek'te yer almakta olup; bunun ile birlikte Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün http://robot.meb.gov.tr/ internet adresinde yayınlanmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ülkemizin bu zamana kadarki birikimlerini ve kazanımlarını milletimizin hafızasında tazelemek, inancın başarıya dönüşme öyküsünün hatırasını yaşatmak, dünyada yankı uyandıran çalışmalarımızın görünürlüğünü artırmak, çocuklarımızın ufkunu genişletmek, onlara ilham vermek ve onları cesaretlendirmek amacıyla seçili çalışmalara ait dijital içeriklerin yer aldığı “Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı 100 Eseri” albümü oluşturulmuş ve Millî Eğitim Bakanlığı Yüzüncü Yıl Galerisinde yayımlanmıştır.