SAFRANBOLU FATİH SULTAN MEHMET FEN LİSESİ  E-TWİNNİNG OKUL ETİKETİ 2023-2024 İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Türkiye Kyokushin Karate Stil Şampiyonasında öğrencimiz Emin Hızarcıoğlu, Türkiye 3. oldu

Nis

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin  öncülüğünde  bir sosyal sorumluk ve yardımlaşma projesi olarak başlattığı  "RamazanYardımı Kampanyası" sona erdi. Kampanya süresince  okul aile birliği hesabında toplanan parayla 18 adet  500 TL lik  market hediye çeki ve   15 adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Kampanyaya destek veren öğretmen , öğrenci ve velilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Nis

9 ve 10 .Sınıf Düzeyinde Geleneksel Olarak Düzenlediğimiz Bilgi Yarışması Yapıldı.

Nis

Manevi Danışman ve Rehberlik Birimi ve okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizin işbirliği ile "Geçmişten Günümüze Ramazan"konulu program düzenlendi.

Nis

Bilgi Üniversitesinden  Savaş ÇETİNKAYA tarafından 12.sınıf Öğrencilerimize "Kariyerini Lise Sıralarında  Planla" konulu seminer  verildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulların Afete Hazır Olmasının Planlandığı Etkinlikte Afet Ve Acil Durumu Yönetimleri, Risk Değerlendirme Ve Planlama, Fiziksel Korunma Önlemleri Ve Afet Anında Doğru Davranışlar Kontrol Etme Eğitimleri Verildi.

Nis

Coğrafya Öğretmenimiz Şenol YURTTAŞ Hocamızın Annesi Vefat Etmiştir.

Cenazesi yarın ( 04.04.2023 Salı) Beşbinevler Merkez Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Toprakcuma Aşağı Güney Köyüne defnedilecektir.  Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun.

Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi olarak merhuma Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nis

2022 teklif çağrısı döneminde hibe almaya hak kazanan 2022-1-TR01-KA122-SCH-000071442 "Daha Digital,Daha Yenilikçi ve Daha Çevreci" isimli projemiz kapsamında yurtdışında digital araçlar üzerine iş başı faaliyete katılacak öğrencilerimizin velilerine yönelik tanıtım toplantısı düzenlendi. Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmenimiz  Şüheda Bilge Bingöl Tarafından gerekli bilgilendirme ve açıklamalar yapıldı.

GENÇ VİZYON SÖYLEŞİLERİ" FATİH SULTAN MEHMET FEN LİSESİ İLE DEVAM ETTİ

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş okulumuz Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi pansiyonunda öğrencilerle birlikte iftar açtı.

Mrt

22 MART 1993 TARİHİNDE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TARAFINDAN KABUL EDİLEN KARARA GÖRE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ OLARAK İLAN EDİLMİŞTİR.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde 'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları' kapsamında "Anadolu'nun Yazarı: Tarık BUĞRA" il paneli Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü Programı Gerçekleştirildi

Mrt

Deprem dolayısıyla farklı illerden okulumuza nakil gelen öğrencilerimizle birlikte şehrimizi gezdik.