Mrt

"Dünya Pi Günü" okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Şbt

Okulumuz , yardımcı personeliyle birlikte öğlen ve akşam spor salonunda yardım faliyetlerinde  çalışan 250 kişiye  sıcak yemek  verdi.

Mehmet Âkif Ersoy'u 86. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle  andık.

Ara

Aile Okulu Projesi  eğitim programına katılan velilerimize sertifika töreni ile belgeleri verildi.

Ara

Mezun olmuş öğrencilerimizle 12. sınıf öğrencilerimizi buluşturduk.   2013 yılı mezunlarımız Avukat Gökhan Göktürk ve  Diş Hekimi Ceren Aslantaş öğrencilerimizle buluştu.

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında  Satranç Turnuvası yapıldı. Her sınıf düzeyinde katılımcının yer aldığı turnuva son derece çekişmeli geçti.

Ara

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi kapsamında okul kütüphanemizde Milli Şairimiz  Mehmet Akif Ersoy'u  86. ölüm yıldönümünde andık.

Ara

Ankara'daki çeşitli üniversiteler ile Anıtkabir ziyareti ve  Millet Kütüphanesi gezisi düzenlendi

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. İnsan Hakları ile ilgili pano hazırlanmış ve okulumuz Felsefe Öğretmeni Ali Kemal Tunç tarafından konferans düzenlenmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelini atan büyük mimar; bize azmi, cesareti ve onuru öğreten,

Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 84. Yıldönümü dolayısıyla okulumuzda anma töreni yapıldı.

Kas

Kızılay Gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinlikle  öğrencilerimize  dayanışmanın, sosyal sorumluluğun ve gönüllülüğün önemini anlatıldı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını coşkuyla kutladık