Erasmus+ Okul Eğitimi (KA-122-SCH) 2022-1-TR01-KA122-SCH-000071442 nolu Daha Digital Daha Yenilikçi ve Daha Çevreci adli projemizin faaliyetleri kapsamında  Makedonya/Ohrid'de gerçekleşen Öğrenci Grup Hareketliliğinde Çeşitli Yerler Gezildi.

Erasmus+ Okul Eğitimi (KA-122-SCH) 2022-1-TR01-KA122-SCH-000071442 nolu Daha Digital Daha Yenilikçi ve Daha Çevreci adli projemizin faaliyetleri  Makedonya/Ohrid'de gerçekleşen Öğrenci Grup Hareketliliği 02.06.2023 cuma günü tamamlandı.

Erasmus+ Okul Eğitimi (Ka-122-Sch) 2022-1-Tr01-Ka122-Sch-000071442 Nolu Daha Digital Daha Yenilikçi Ve Daha Çevreci Adli Projemizin Faaliyetleri Devam Ediyor

İstanbul'un Fethinin 570. Yılı Safranbolu'da Okulumuz  Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Erasmus+ Okul Eğitimi (KA-122-SCH) 2022-1-TR01-KA122-SCH-000071442 nolu Daha Digital Daha Yenilikçi ve Daha Çevreci adli projemizin faaliyetleri bugün Makedonya/Ohrid'de  başladı.

Makedonya’da öğrenci grup hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz, refakatçi öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz yola çıktı.

Okulumuzda Voleybol Turnuvası Düzenlendi.

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet ÇETİN  ve Feyzullah YAVUZDOĞAN Koordinatörlüğünde Voleybol Turnuvası Düzenlendi.

Makedonya Yolcularımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş'ü Ziyaret Etti

FATİH SULTAN MEHMET FEN LİSESİ “GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ” COŞKUYLA YAPILDI.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklâl Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Öğrencilerimizin  16 Mayıs 2023Tarihinde  BİLECİK-ESKİŞEHİR GEZİSİ

İŞKUR ‘un öncülüğünde İş ve Meslek Danışmanları  okulumuzu ziyaret ettiler.

Zeytin Dalı Harekatı sırasında  Afrin'de  Şehit olan  Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın ailesini ziyaret ettik. 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş Depremi sonrasında ailesi ile şehrimize gelen okulumuz öğrencisi Yağmur Reyyan Kaplan'ın çizdiği Ömer Bilal AKPINAR'ın karakalem portesini şehidimizin ailesine  hediye ettik.

Okulumuz Pansiyonunda Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Okulumuz Öğrencilerine  Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitimi verildi