Okulumuzda 2 eTwinning projesinden 3 Ulusal Kalite Etiketi başarısı

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca Özden Demir ve Matematik öğretmeni Filiz Bıçakcıoğlu "I know my history and environment,I protect my heritage"  ve yine Gonca Özden Demir  "Let's create game materials " isimli diğer bir eTwinning projesinden Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Okulumuz olarak öğretmenlerimizi  tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Okulumuz Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Semih Galip Oral  vefat etmiştir. Cenazesi bugün (26.08.2024) Safranbolu Merkez Camiinde  ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Karabük Asit Köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Ağu

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca ÖZDEN DEMİR tarafından koordinatörlüğü yapılan projemiz Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca, Erasmus+ Programı Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında 2024 yılı Teklif Çağrısı döneminde 2024-1-TR01-KA122-SCH-000232930 numaralı ve “Teknoloji Doğa İle Birlikte, Günümüzden Geleceğe” başlığı ile 79 puanla asıl listeden hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında okulumuz personeli Avrupa'da işbaşı faaliyeti gerçekleştirecek olup  öğrencilerimiz de grup öğrenci hareketliliğine katılacaktır. Bu hareketlikler sırasında Avrupa'da ortak okullarımız ile teknoloji ve doğayı biraraya getirecegimiz çalışmalar yapılacaktır.

Kuruculuğunu İngilizce öğretmenimiz Gonca Özden Demir'in yaptığı "I know my history and environment,I protect my heritage" isimli eTwinning projesinde Türk, İtalyan, Yunan ve Belçikalı öğrencilerimiz online toplantı ile görüşmeler yaptı.

Karabük İlimiz genelinde Liseler ve Ortaokullar arası düzenlenen "Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında" Temalı Şiir Yarışmasında birinci olan öğrencilerimize Karabük İl Jandarma Komutanlığı'nda hediye takdimi yapıldı.

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 14.06.2024 tarihinde okulumuzda düzenlenen karne töreni ile sona erdi.

"Yıl Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" söyleşilerinden birisi de okulumuzda  gerçekleştirildi.

Programda Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner ÖZCAN Fen Lisesi öğrencileriyle "Yazılım Dünyası ve Yapay Zekâ Teknolojileri" üzerine söyleşide bulundu.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programa Şube Müdürlerimiz Ayhan Özeken, İhsan Parlak, Turan Tekden, Okul Müdürü Metin Ergün ve öğretmenler de katıldı.

Karabük Valiliği himayelerinde hazırlanan Karabük Bilim Şenliği 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10.00 da startı verildi.

Valimiz Sayın Mustafa Yavuz'un himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinesinde başlanılan proje Yenimahalle Spor Salonunda 65 farklı çalışma yer aldı.

''İstanbul'un Fethi'nin 571.Yıl'' İlçe Programı okulumuz tarafından 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü düzenlenmiştir.

Eğitim Kenti Karabük Projesi çervesinde okulumuzda çalışmalar tüm hızyla devam ediyor.Bu çerçevede öğrencilerimizin kültürel , sportif ve bilimsel çalışmalarda yer alabilmeleri için okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde  İlçemizdeki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon Yarışmasında 12.sınıf öğrencimiz  Semanur ALTAN İlçe 2. olmuştur.

Okulumuz Gezi Kulübü tarafından 19-20 Mayıs 2024 tarihlerinde Bursa ve Çanakkale'ye gezi düzenlemiştir.

Okulumuz öğrencileri sosyal sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek Engelliler Haftası Etkinlikleri çerçvesinde Karabük Mehmet  Mescier Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe ziyereti düzenlemiştir.

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri Gezi Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sayın Filiz BIÇAKÇIOĞLU'nun organize ettiği ve Tarih Öğretmenimiz Sayın Yakup ÇAKAR rehberliğinde İlimiz Eskipazar ilçemiz sınırlarında bulunan  Hadrianapolis Antik Kenti'ne ziyarette bulunmuştur.

Okulumuz konferans salonunda, öğrencilerimiz ve edebiyat öğretmenleri Satiye DAĞI rehberliğinde hazırlanan Dede Korkut Hikayelerinden 6.sı olan Kanturalı Hikayesi sergilendi.